Våra kunder

Vi gör allt från enklare bearbetning till avancerade konstruktioner och jobbar med företag inom en mängd olika branscher.
Här ser du några exempel.
Stenindustrin

Gruv- och stenindustri

Som underleverantör till världsledande företag inom gruvindustrin tar vi fram stålkonstruktioner för kvarninfodringar och siktduksramar i olika modeller.
Det rör sig om robusta konstruktioner som ska tåla hög belastning. I vår produktionslinje för robotsvetsning tillverkar vi detaljer i serier om allt från ett hundratal till flera tusen om året.

Entreprenad och lantbruk

Specialanpassningar för entreprenad- och lantbruksmaskiner ställer höga krav på uppfinningsrikedom och snabba leveranser. Vi tillverkar kundanpassade speciallösningar för den svenska marknaden i nära samarbete med beställare och konstruktörer.

Möbler och inredning

Vi tillverkar ben, armstöd, bord och fästdetaljer i metall för möbler i offentliga miljöer. Bearbetningen innefattar bland annat kapning, valsning, manuell-/robotsvetsning och samarbete med underleverantörer inom laserskärning och pulverlackering. Resultatet: hållbara inredningsdetaljer med precision och snygg ytfinish.

Utemiljö och trädgård

Med trögrostande cortenstål får rabatter och odlingar en snygg och hållbar inramning. Varje trädgård har sina förutsättningar - hos oss kan anläggare och designers beställa kanter, odlingslådor och trädringar i corten med valfri form, längd och höjd.

Våra tjänster

Stål, rostfritt, aluminium - du väljer material och form - vi gör jobbet!
Vårt fokus är att ta fram produktionsvänliga och hållbara produkter till rätt pris.
Oavsett om du har en färdig ritning eller en enkel skiss hjälper vi dig med din konstruktion och vi jobbar gärna nära beställare och konstruktörer.
Svetsad detalj

Diverse tillverkning

  • Prototypframtagning
  • Enstycks- och serietillverkning
  • Stålkonstruktioner, stora som små
Svetsad detalj
Arbetar med plåt

Plåtbearbetning

  • Kantpressning och bockning i styrda maskiner
  • Stansning, klippning och kapning
Arbetar med plåt

Svetsning och skärning

  • Robotsvetsning och manuell svetsning MIG/TIG
  • CNC-styrd skärning med plasma och gas 

Övrigt

Laserskärning, pulverlackering, fräsning, galvning och annan bearbetning ingår i våra tjänster genom samarbete med underleverantörer

 asdasdasdasdasdasdasasd

övrigt

Laserskärning, pulverlackering, fräsning, galvning och annan bearbetning ingår i våra tjänster genom samarbete med underleverantörer

Har du några frågor?
Välkommen att höra av dig!

Mekanisk verkstad och legotillverkare